HVORFOR ANNONSERE I PLNTY?

 DETTE ER PLNTY PÅ NETT OG TRYKK

PLNTY er kulturmagasinet som skriver lidenskapelig om norsk design, kunst og kultur. Våre følgere og lesere er interessert i disse temaene, og deres adferd viser at de interesserer seg for interiør, reise, mat, klær og moter, de går på gallerier, de følger med og holder seg oppdatert på de siste trender. Kvinnene utgjør ca 70 prosent av vårt publikum, de resterende 30 prosentene er menn i alle aldere som har de samme interessene.

HVEM ER VÅRE LESERE?

I februar 2018 er tallet 35.767 unike sidevisninger. Det er opp ca 9100 fra januar. I 2017 fikk PLNTY 30.400 nye brukere. Antallet unike sidevisninger doblet seg fra desember 2017 til januar 2018 – registrerte var 26.700.

Vi har flest norske brukere, men også en god andel fra USA, deretter Danmark og Sverige. Vi har størst organisk spredning, men sosiale medier innvirker på våre brukertall, så mange finner oss her.

HVEM ER VÅRE FØLGERE?

Vi er aktive i sosiale medier og på Facebook-gruppeen vår har vi over 5464 medlemmer. Her distribuerer vi og markedsfører vårt innhold daglig: Facebook.com/plnty. Vi er også aktive på intragram under @plntymagazine. Her møter vi også en internasjonal interessegruppe.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Annonser på nett

Forside                                                     Artikkelside

PLNTY PROMOTION

Kjøp en betalt omtale på Plnty.no

Gode, omfattende og personlig formulerte advertorial-artikler er en enkel og effektiv måte å komme i kontakt med kundene på. En artikkel sier mer enn en ren annonse, og går grundigere til verks når det gjelder å formulere virksomhetens visjon og verdi.

plnty_lykke_by_julie_advertorial_img_xsmall-kopi

KLIKK HER FOR Å SE EKSEMPEL

Med en advertorial-artikkel har du det du trenger for å kommunisere med kundene.

Når du har fått skrevet og publisert saken din på Plnty.no, kan du fritt benytte lenken til saken i alt ditt kommunikasjonsmateriell, fra hjemmesiden, i e-post og nyhetsbrev. Og saken vil alltid være tilgjengelig, så lenge du ønsker. Vi setter ingen tidsbegrensning på den.

Flotte bilder blir tatt, og du kan bruke dem alene eller supplere med egne bilder. Det bestemmer du. Kontakt oss for et pristilbud på post [at] plnty.no.

PLNTY PÅ TRYKK

I 2018 trykker vi fire utgaver av PLNTY.

Vi debuterte med vår distribusjon på Oslo Design Fair i januar. Opplaget vårt er 8000, 66 sider. Magasinet er gratis. Per dato distribuerer vi på utvalgte steder i Oslo, som Astrup Fearnley-museet, Design- og Arkitektursenteret (DogA), Spetakkel bar & kokebokhandel, Clarion Hotel Savoy, Kulturhuset i Tromsø, Hålogaland teater, Follestad i EGER, Kaffebrenneriet, Sugar Shop, Blank Space Gallery, WannaBe Galleri og Galleri Brown – og i tillegg i designeres showroom, som betyr at deres kunder tar det med seg. Det hendige A5-formatet gjør at det er legg å legge i vesken. Vi ligger også ute på Litteraturhuset i Fredrikstad. Vi selger kun 1/1-sides annonser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vis at du ikke er en robot! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.