BIDRAGSYTERE

About the Author

Annicken Dedekam Råge

Annicken er redaktør og journalist i Plnty og har jobbet med livsstilsjournalistikk og kultur, fra Norges første motemagasin TIQUE på 80-tallet til mote-TV, internettproduksjon og Trendmagasinet på 2000-tallet. Skriver lidenskaplig om nordisk design, mote og kultur.
Send Annicken en mail

About the Author

HANNE UNDLIEN

Hanne Undlien designer smykker og skriver faste innlegg på Plnty. Vi, som er lidenskapelig opptatt av design, kunst og kultur, synes det er en styrke å kunne se livet fra en designers ståsted. Og Hanne er ikke en hvilken som helst designer. Hun er opprinnelig lege - og praktiserer som det - og bygger sin karriere som smykkedesigner ved siden av. Det har mye viktig i seg - kanskje aller mest det at hvis man vil noe virkelig intenst og jobber hardt nok, så får man det til!

About the Author

HOLGER FANGEL

Holger Fangel er en allsidig historieforteller, og profesjonell. Derfor er vi i Plnty glade for å ha ham blant våre bidragsytere. For Plnty tar Holger bilder, og lager flotte videoproduksjoner. Ellers jobber han mye med reklame, men har gitt ut bok på Gyldendal forlag. Når Holger fotograferer, formidler han rett og slett skjønnheten som kommer innenfra. Det er ikke annen måte å si det på. Teknisk er han kompromissløs. Han jobber kreativt med å løse vinklingen og å kombinere det med en god location. Sosialt er han også en sterk bidragsyter, som gjør det ekstremt hyggelig å jobbe sammen med ham.

About the Author

Paal Soberg

About the Author

Sandra Perez