Bli med! Vinn smykke fra Kvist&Kvae.

0
248

PLNTY FEIRER AT VI STRAKS BIKKER 3000 FØLGERE PÅ FACEBOOK!

 

Det er alltid viktig å feire. Og når vi nå teller ned fra 2910 likerklikk på Facbook-siden vår, er det all grunn til å legge sjampanjen på is.

Facebooksiden vår er viktig for oss, og uten dere hadde ikke vår eksistens vært mulig. Der deler vi alt det vi holder på med og der blir vi flere.

Vi håper aller mest dere liker oss fordi dere liker de sakene vi skriver om, design og kultur er viktig for Norge. Skal vi nå ut til enda flere, setter vi pris på at du hjelper oss å dele sakene våre.

Enda viktigere er det at vi engasjerer med sakene våre.

Nå vil vi engasjere med en konkurranse.

Plnty konkurranse banner oktober 2015

 Bli med, slik gjør du det:

Vi ønsker å utfordre alle våre lesere og følgere til å
tolke design og høst i ett og samme bilde.

1) Ta bilde av ditt utvalgte motiv

2) Publiser bildet på Instagram.

3) Tagg bildet med @plntymagazine

DETTE KAN DU VINNE

Plnty_konkurranse_oktober 2015_Kvistogkvae

Smykket er designet av Kvist&Kvae, som er inspirert av norsk natur, former og materialer. Alle smykkene inneholder elementer som tre og metall. Designelementene er velkjente, men det originale ved dem er at de presenteres som smykker.
Vakkert og elegant.

KONKURRANSEREGLER
Når du har publisert bildene dine, gitt dem en tittel og tagget Plnty @plntymagazine på Instagram, vil Plnty vil trekke ut sju – 7 –  motiver som går videre til en semifinale. Bildene legger vi ut på vår Facebookside, og der skal våre lesere og følgere stemme frem det beste bildet.

SLIK STEMMER DU
Det blir mulig for alle å gi sin stemme, ved å like bildet på vår Facebookside,og stemmeavgivningen vil foregå i løpet av 24 timer. Vi vil annonsere det antall stemmer hvert bilde har fått. Motivet som har fått flest stemmer, er vinneren av konkurransen.

Del gjerne konkurransen med andre her.

https://www.facebook.com/plnty

Tolk “design” og “høst” i samme bilde

Konkurransen avsluttes 31.oktober.

3_Plnty_konurranse_oktober_2015